Tips til deg som trenger et lite lån i jula

Er du som meg, så er lommeboken helt sikkert for lengst begynt å nærme seg bunnskrapet samtidig som man fortsatt har julegaver man bør handle og ting som skal ordnes. Vel, jeg vet at forbrukslån og kredittkort er en dårlig ide og at man bør begrense bruken av slike dyre lån. Skal du like vel ta opp et forbrukslån så har jeg noen tips å komme med. Jeg har nemlig tidligere tatt opp forbrukslån for å betjene noen reperasjoner på min bil og jeg erfarte at det er MANGE penger å spare på å være smart når man søker lån.

Det kan være svært store forskjeller på de forskjellige forbrukslånene, både når det kommer til renktekostnader, men også når det kommer til månedlige gebyrer og oppstartsgebyrer. Du bør derfor ikke søke på det første og beste lånet du kommer over, men bruke god tid, lese omtaler av de forskjellige forbrukslånene på markedet og finne det lånet som blir det rimeligste for deg og dekker ditt behov på den beste måten.

Når jeg søkte forbrukslån så endte jeg opp med et forbrukslån fra Bank Norwegian. Selv om dette ble det billigste for meg, så er det slett ikke sikkert at dette blir det billigste lånet for din sin del. Lånesøknader behandles ulikt i de forskjellige bankene og man forskjellige søkere blir også tilbudt forskjellige betingelser, avhengig av livssituasjon, inntekt, formue osv.Sørg for at du får de beste betingelsene på lånet

I stedet for å oppsøke hjemmesidene til hver eneste bank i Norge, så anbefaler jeg deg å benytte deg av en sammenligningsside for forbrukslån. Dette gjor prosessen utrolig mye lettere og du kan enkelt sammenligne viktige paramtere som lønnskrav, rentekostnader, gebyrer osv. Det er rett og slett utrolig mye lettere enn å samle inn innformasjonen på egenhånd. Når jeg søkte forbrukslån så brukte jeg siden forbrukslånpådagen.com som har en helt oppdatert oversikt over alle de mest kjente og brukte forbrukslånene i Norge. Der sammenlignet jeg enkelt rentepriser osv. på de forskjellige lånene og fant billigste forbrusklån for meg. Når du har funnet lånet som er billigst for deg så trykker du ganske enkelt på "SØK LÅN HER", så havner du automatisk på søknadsskjemaet til det bestemte lånet. Så må du bruke ca.10 minutter på å fylle ut lånesøknad og signere med Bank-ID. Svar på lånesøknaden får du som regel innen en time om du søker på dagtid.

Husk også å ikke låne mer enn du trenger! Forbrukslån er som nevnt dyre lån, så du bør bare benytte deg av de når du virkelig trenger det og du bør heller ikke låne mer enn du har behov for!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits