Julegaveønsker?

Julen er her igjen, og med julen kommer også julegaver. Jeg syntes det er vanskelig å finne ut hva man skal gi familie og venner i julegave og jeg syntes også det er vanskelig å finne ut hva jeg selv ønsker meg i julegave. Det er jo egentlig helt sprøtt når man tenker over det, men jeg har rett og slett alt jeg trenger. Det sier vel noe om hvor godt vi har det her i Norge når man virkelig må tenke etter hva man har lyst på og hva man trenger. Og da sitter det mennesker rundt om i verden som mangler det aller mest nødvendige som varme klær, tak over hodet og mat i magen.

Nå var ikke tanken bak dette innlegget at det skulle bli et politisk innlegg, men når jeg begynte på innlegget så kom jeg bare på hvor godt vi faktisk har det her i landet. Det synes jeg mange burde tenke litt over før de kritiserer alt og alle og klager over hvor fælt vi har det. Vi har det faktisk ganske godt her i Norge når alt kommer til alt!

Så, over til julestria igjen! Hehe, hvor var jeg? Jo, julegaver og hva man skal ønske seg. Jeg har tenkt hardt og lenge og kommet opp med en liten ønskeliste til julenissen for i år:

- Myke, varme og gode tøfler. Jeg er fæl til å fryse på bena, så et par varme og gode tøfler hadde virkelig gjort seg!

- Ny parfyme. Jeg har bare noen få dråper igjen av favorittparfymen min, så dette håper jeg virkelig ligger under treet, ellers blir det krise!

- En god bok. Som lesehest blir jeg alltid glad for en god bok!

- Smykketre. Smykkene mine er et salig kaos, så et smykketre hadde gjort seg.

- Nye kaffekopper. Kunne godt tenkt meg noen nye, fine kaffekopperl

Lurer du på hva du selv skal ønske deg? Kanskje fant du noen tips her?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits