Slik kan du få lån uten å ha sikkerhet

Er lommeboken tom, men du trenger penger, og gjerne nå med en gang? Da kan et lån eller et forbrukslån være redningen for deg. Forskjellen mellom et forbrukslån og et typsik huslån eller et billån er banken ikke krever pant, eller såkalt sikkerhet for at du skal ta opp lånet. Det betyr med andre ord at du kan låne penger selv om du ikke har sikkerhet. En annen forskjell er at du nå kan låne mye mindre beløp enn hva man kunne tidligere. Det sier seg selv at man ikke kunne ta opp et huslån for så å bruke disse på å reise til syden eller betale andre regninger. Det kan man med et lån uten sikkerhet.

Faktisk kan du nå enkelt låne fra så lite som 5000kr opp til maksimalt 400 000kr med enkelte forbrukslån. Hvor mye/lite du kan låne varierer fra bank til bank og det gjelder dermed å finne det forbrukslånet som er best passet ditt lånebehov. Ta gjerne en titt på billigsteforbrukslån.com sin oversikt over forbrukslån som ikke krever sikkerhet. Her kan du enkelt se hvor mye hver enkelt bank låner ut, hvilke betingelser banken stiller og ikke minst kostnadene som hører med lånet. Det er da i hovedsak renten som det er viktig å tenke på. Siden forbrukslån er lån uten sikkerhet vil banken automatisk ta en høyere rente på lånet for å ha en ekstra trygghet når de låner ut. Hvor høy rente du får kommer ann på din finansielle situasjon og hvor mye du tjener. Renten kan derfor variere fra oppgitt eksempel. Det er uansett en fordel å velge det lånet som har den lavest oppgitte renten.

Forbrukslån som jeg anbefaler er lån uten sikkerhet fra Lendo og Ge Money Bank. Disse har begge rimelige forbrukslån. Et annet godt lån er fra Komplett Bank. Dette er samme selskap som også er av de største elektronikkbutikkene på internett. De har nå også startet bank og driver hovedsakelig med utlån av penger gjennom forbrukslån uten sikkerhet.

Til sist vil jeg bare komme med en oppfordring. Siden det nå er så enkelt å ta opp lån og låne penger på internett kan det være fort gjort å falle for fristelsen å låne mer penger enn man klarer å betale tilbake. Du bør derfor ikke låne penger til ting du egentlig ikke har behov for uten at er istand til å betale tilbake lånet raskt.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits