Filmanbefaling: Prisoners

Jeg er nok ganske kresen når det kommer til filmer og det er ikke sett så veldig mange filmer i 2013 som jeg syntes var skikkelig bra. I går kveld hadde jeg bestemt meg for å se filmen Prisoners etter å ha fått flere anbefalinger om at denne var bra. Jeg søkte opp filmen på imdb.com, som jeg alltid gjør før jeg ser filmer. Der hadde den fått et snitt på 8.1, noe som må sies å være meget bra. Alt lå med andre ord tilrette for en god filmopplevelse i det jeg pakket meg inn i pleddet på sofaen med tekoppen i hånden.

Uten å røpe for mye så handler Prisoners om 2 unge jenter som blir bortført fra familiene sine og vi følger familienes kamp mot klokken i en desperat kamp for å finne de igjen. Jake Gyllenhaal gjør en glimrende figur som politimannen som hvileløst jakter på den eller de som har bortført jentene.

Filmen er spennende fra start til slutt og jeg sjekket ikke facebook eller andre uromomenter på telefon en eneste gang under hele filmen, det er jo som regel et tegn på at filmen er spennende! Har du tenkt å se en film i helgen så anbefaler jeg deg å se Prisoners om du er glad i spennende thrillere!

Ta en titt på traileren av filmen her:

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits