Jeg elsker trening!

I mange år lot jeg kroppen rett og slett forfalle. Jeg bevegde meg nesten ikke og brukte mesteparten av fritiden i sofaen. Det er et utrykk som heter at trøtthet avler trøtthet, og det var hvertfall helt sant for meg. For det er faktisk noe i det, jo mer man slapper av, jo slappere blir man. Litt avslapping er selvsagt bare sunt, men når man ender av med å slappe av "hele tiden" er man inne på feil spor. Sofaen var altså min beste venn i flere år og jeg ble både sløvere, la på meg unødvendige kilo og hadde generellt sett mindre overskudd i hverdagen.

Så, i fjor vinter ble jeg overtalt av en venninde til å bli med på spinning, og det er det smarteste jeg noen gang har sagt ja til. Det var helt sykt slitsom i begynnelsen, men etter hvert som kroppen blir vant til å trene så får man mer overskudd, man føler seg mer opplagt og man er ikke så trøtt hele tiden. Jeg må innrømme at jeg hatet å trene i begynnelsen, jeg bar helt skutt når jeg kom hjem fra treningene, men treningen hjalp! Nå elsker jeg å trene. Det gir en god følelse å bruke kroppen og kjenne at man sprudler av energi. Så er jo det også en ekstra bonus at overflødige kilo forsvinner og at formene blir litt mer tiltalende, hehe!

Det er mye sannhet i bildeteksten over. Det vanskeligste er faktisk å i det hele tatt motivere seg for å begynne å trene. Den klassiske dørstokkmila. Når du først har bestemt deg og har tro på at dette klarer du, så er du halveis! Mitt råd til alle, begynn å tren, det gjør godt for både kropp og sjel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits