Hvem heier dere på i Farmen?

Farmen er uten tvil mitt favorittprogram på TV fortiden. Jeg "avskyr" egentlig realityprogram ala. Paradise Hotell og lignende, men Farmen føler jeg blir helt annerledes. Her har man samlet jordnære og skikkelige folk til å drifte en gård, en reality serie med handling med andre ord. Årets sesong syntes jeg har  vært en av de beste så langt, men mange artige deltakere og personer man kan relatere seg med. Dynamikken i gruppen har vært god og det har stort sett oppstått morsome eller underholdende episoder i hver eneste episode.

Jeg holdt lenge en knapp på Anne Beate når det gjaldt å vinne farmen. Jeg syntes rett og slett hun fortjente det med sin gode innsats, sitt gode humør og arbeidsmot. Ulykken med hesten satt nok henne litt ut av spill, selv om hun bet bra fra seg i tvekampen. Nå er det bare to jenter igjen og her er nok Daria den sterkeste av de, selv om Melissa også han være en outsider.

Gutta styrer derimot farmen med fem gjenværende gutter. Det er trekløveret Magnus, Frode og Morten, mens Jarle og Lasse har rottet seg litt sammen. Blant gutta er favorittene mine Morten, Frode og Magnus. Jeg blir glad samme hvem av disse som vinner.

Nå er Lasse førstekjempe, så det blir spennende å se hvem han velger som annenkjempe. Farmen er hvertfall spennende og jeg ser frem mot søndagens episode!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits